Kontakta oss

Stefan Norrgrann

Stefan

Stefan Norrgrann är vår vd och ser runt nästa hörn tidigare än de flesta. Med massor av och dokumenterade insikter i marknadsföring begriper han form, ton och timing bättre än alla andra. Stefan hjälper dig med både yta och innehåll, till pappers och digitalt. Hör av dig till honom om allt som rör annonsering och alla andra typer av affärssamarbeten.

Fredrik Rosenqvist

Fredrik

Fredrik Rosenqvist bemästrar konsten att göra så orden dansar och blir begripliga samtidigt. Det är inte så konstigt. Till utbildningen är han filosofie doktor i ekonomisk historia och har både undervisat i och skrivit om ekonomisk tillväxt och entreprenörskap. I dag driver han företaget På grön kvist som ägnar sig åt copywriting, PR, strategisk kommunikation och forskning.

Jörgen Pettersson

Jörgen

Jörgen Pettersson hör till tillvarons allra mest obotliga optimister och tar gärna ut glädjen i förskott. Detta märks i texterna som lyfter möjligheter snarare än hinder. Pettersson är publisher för Ålands Sjöfart och håller därmed järnkoll på den bransch som mer än andra definierat Åland. I vardagen sitter han också som ordförande för finans- och näringsutskottet i Ålands lagting.

Anna

Anna Karlsson fungerar som redaktör, produktutvecklare, marknadsförare, poddsällskap och allmän ordningspolis i Ålands Handel-universat. Hon är en utbildad och erfaren journalist som även har lagt ett decennium i kommunikationsbranschen till meritlistan. Till vardags arbetar Anna som kommunikatör på energibolaget Ilmatar Offshore och om tid finnes tillverkar hon dessutom smycken av återbruksmaterial.

E-post: anna@handel.ax Mobil: 0457 342 5363