Bonus blir pengar på Ägarens lönedag hos Varuboden

Nu blir det månadsfest!

Den tionde varje månad betalas Bonusen ut till alla ägarkunder hos Varuboden och då blir det fest i butikerna. Therese Andersson, butikschef på S-market Jomala, laddar upp med erbjudanden, och om du ännu inte tillhör de närmare 6.000 åländska ägarkunderna så hjälper Minna Boijer till med pappersarbetet.

– Våra kunder är våra ägare och på Ägarens lönedag vill vi fira detta lite extra, säger Therese.

Notera den 10 varje månad i kalendern – då är det Ägarens lönedag hos Varuboden och hela S-gruppen. Totalt betalas över 35 miljoner euro varje månad i Bonus till 2,5 miljoner ägarkunder i hela Finland, varav cirka 6.000 finns på Åland.
– Den tionde ska du alltså som ägarkund gå in på ditt S-konto och kolla hur mycket du fått den här månaden och så förstås komma till butiken, där vi har specialerbjudande och annat roligt på gång, säger butikschef Therese Andersson, på S-market i Jomala.
 
Den 10 maj, alltså nästa Lönedag för Varubodens ägarkunder, bjuder Therese och hennes kolleger på S-market Godby och Varuboden City på en extra förmån som ägarkunderna hittar i S-mobil-appen.
 

Som ägarkund sköter man enklast både ditt och datt via S-gruppens app S-mobil.

Och om du inte redan är ägarkund hos Varuboden så är det förstås hög tid att ordna det. Till din hjälp finns Minna Boijer, kundrådgivaren som sitter i den lilla glasburen längst in förbi kassorna i Jomalabutiken.
Hos Minna kan du boka tid mellan 16 och 17 på tisdagar och mellan 9 och 17 på torsdagar, eller droppa in och ta en kölapp från klockan 10 till 16 på tisdagar och onsdagar.
– Det går också att bli ägarkund via nätet eller vår app S-mobil, men många tycker om att komma in och träffa mig för att få allting förklarat – vad det innebär att vara ägarkund och hur man utnyttjar ägarskapet på bästa sätt. Och så kan vi ordna med alla avtal och papper på plats, säger Minna.
– Det är viktigt att ha med sig ett giltigt id-bevis – och hit räknas inte körkort utan det ska vara pass eller polisens id-kort. Så är det för att vi är en bank, och då räcker det inte med körkortet.
 
Som ägarkund sköter man enklast både ditt och datt via S-gruppens app S-mobil. Här finns allt från aktuella erbjudanden till banktjänster såsom lån och sparande. Här samlas alla kvitton, och det går att göra smarta uträkningar som till exempel vilket klimatavtryck ens inköp har. Och här kan man förstås följa hur Bonusen utvecklas.
– Det lönar sig att koncentrera sina inköp till Varubodens butiker och deras samarbetspartners. Ju mer du handlar, desto högre bonus – ända upp till 5 procent om inköpen når över 900 euro per månad. Och dit når en familj ganska lätt, förklarar Minna.
– Om man dessutom betalar med sitt gröna S-Förmånskort så får man en extrabonus på 0,5 procent.
 
På Åland får man även Bonus via S-kortet när man laddar sin bil vid S-market Jomala eller tankar vid någon av de två ABC-mackarna i Mariehamn eller Godby. Även Åland Hotels, Adlon Pizzeria och restaurang Kvarter5 ger Bonus och extra förmåner med gröna kortet.
– Och om man reser till fasta Finland finns ytterligare en mängd tjänster att dra nytta av – S-gruppen har bland annat hotell och restauranger i hela Finland, säger Minna.
 
Själv har hon varit ägarkund i över 35 år och har sett bonuspengar trilla in på kontot varje månad.
– Speciell i dagens läge när maten har blivit dyrare så känns det bra att faktiskt få riktiga pengar tillbaka, som jag kan använda till vad jag vill.

Det här får du som ägarkund hos Varuboden

Bonus på köp

Du får Bonus som beräknas som en procentuell andel på alla köp – mellan 1 och 5 %. Ju mer du koncentrerar dina inköp till ställen som ger Bonus, desto mer syns det på kontot.

Tankningsbonus

Du får tankningsbonus på ABC-mackarna – lika många cent per liter som din Bonusprocent utgör, alltså mellan 1 och 5 cent per liter.

Betalningssättsförmån

Du får en betalningssättsförmån om ditt S-kort har betalningsfunktion – 0,5 % extra Bonus när du betalar med kortet på S-gruppens verksamhetsställen.

Handla eller spara

Du använder Bonusen som du vill eftersom den betalas som pengar till ditt konto. Du kan till exempel handla mat eller spara Bonusen i en av S-Bankens fonder för att finansiera något större.

Dessutom får du

  • Speciella rabatter via S-Förmånskortet.
  • Temadagar för våra ägarkunder, med rabatt på upp till 15–20 % på kampanjvaror.
  • Dubbelt mer Bonus än vanligt på dina inköp under våra Bonus dubbelt upp-kampanjer.
  • Gratis banktjänster hos S-Banken, dvs. konton, S-Förmånskort Visa, nätbank och S-mobil.

Mina inköp – lär dig mer med S-mobil

Vad lägger du dina pengar på? Följ med dina egna inköp i appen! Du kan till exempel se exakt hur mycket du lägger på olika produktgrupper, till och med ner på produktnivå.

Var är det billigast? Använd prisjämföraren för att jämföra priserna i två olika butiker och se hur du kan spara.

Hur mycket har du handlat inhemskt?
I appen får du svar.

Hur nyttigt äter familjen? Med Näringskalkylatorn får du veta om det skulle behöva dras ner på saltet eller ökas på grönsakerna.

Hur påverkar du klimatet?
Appen räknar ut vilket CO2-avtryck dina inköp gör.
Ägarens lönedag den 10 varje månad!
All Bonus betalas in på ditt S-konto den 10:e varje månad, och det firar vi med ÄGARENS LÖNEDAG!

Bli ägarkund >>

Ålands Handel

Ålands Handel

Fler artiklar

Jörgen Pettersson

Från kneget till eget

Efter ett yrkesliv som anställda tog Camilla Jensen och Christa Silvander steget. I somras köpte de aktierna i Träningsverket och står nu på egna ben

LÄS ARTIKELN
Det var alla artiklar.